Rólunk

Kropok Máté vagyok, asztalos, a Huskywood Artchitect megálmodója és tulajdonosa

Amióta az eszemet tudom, érdekeltek a technikai dolgok, a szerelés, de az élet más irányba sodort és szakácsként, majd étteremtulajdonosként dolgoztam sok évig. Ezt követően, 2017-ben döntöttem úgy, hogy szakmát váltok és lecserélem a fakanalat szerszámokra.

A Huskywoodot azzal a céllal hoztuk létre, hogy az Ügyfeleink által megálmodott bútorokat a lehető legmagasabb minőséget képviselve alkossuk meg. Nemcsak funkcionális, de vizuális szempontból is a tökéletességre törekszünk. Legfőbb motivációnk az Ön elégedettsége, amikor a megrendelt bútorok beépítésre kerülnek.

Munkánk során első körben meghallgatjuk Ügyfeleink igényét és amennyiben szükség van rá, segítünk a tervezésben, javaslatokat teszünk az anyagválasztásra, elrendezésre, praktikussági és esztétikai szempontokat is figyelembe véve. Ezt követően egy skicc alapján előzetes árajánlatot küldünk, majd a helyszíni felmérést és megbeszélést követően véglegesítjük azt. Minden darabot egyedileg, megrendelésre gyártunk saját budapesti műhelyünkben, majd előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk és készre szereljünk az Ön otthonában.

Praktikus, igényes megoldások

Otthona felújításának minőségi változást biztosítunk!

Elégedettség

Pontosság

Minőség

Előzetes egyeztetés után felmérjük a lehetőségeket, majd elkészítjük a terveket.

Elképzelésének megfelelően, magas minőségű alapanyagokból elkészítjük álom bútorait.

Számíthat ránk a tervezéstől a beépítésig.

Partnereink

Akiket szívesen ajánlunk