Bútorasztalos szolgáltatások

Bútorasztalos szolgáltatások

Vállaljuk többek közt az alábbiak kivitelezését

A bútorok legyártásához széles anyag és színválasztékot biztosítunk bútorlapokból, konyhai munkapultokból, MDF anyagokból, akril lapokból, a moderntől a klasszikusig. További bútorasztalos szolgáltatások, tekintse meg a kategoriáinkat:

Legyen szó bárpultról, dekorációs elemről vagy berendezési tárgyról a vendégtérben, mi megvalósítjuk.

Klasszikustól a modernig bármit meg tudunk valósítani

Méretre szabott megoldások, hogy az Ön számára a legpraktikusabb legyen

Legyen szó beltéri, kültéri vagy akár padlás feljáróról

Akár terasz, garázs vagy gang fölé, beázás mentesen

Beltérre, kültérre, garázsba vagy egyéb dolgok tárolására, esztétikus kivitelben

Kreatív játszótéri elemek, gyermeke legnagyobb örömére

Partnereink

Akiket szívesen ajánlunk

Kropok Máté vagyok, asztalos, a Huskywood Artchitect megálmodója és tulajdonosa

Amióta az eszemet tudom, érdekeltek a technikai dolgok, a szerelés, de az élet más irányba sodort és szakácsként, majd étteremtulajdonosként dolgoztam sok évig. Ezt követően, 2017-ben döntöttem úgy, hogy szakmát váltok és lecserélem a fakanalat szerszámokra.

A Huskywoodot azzal a céllal hoztuk létre, hogy az Ügyfeleink által megálmodott bútorokat a lehető legmagasabb minőséget képviselve alkossuk meg. Nemcsak funkcionális, de vizuális szempontból is a tökéletességre törekszünk. Legfőbb motivációnk az Ön elégedettsége, amikor a megrendelt bútorok beépítésre kerülnek.

Munkánk során első körben meghallgatjuk Ügyfeleink igényét és amennyiben szükség van rá, segítünk a tervezésben, javaslatokat teszünk az anyagválasztásra, elrendezésre, praktikussági és esztétikai szempontokat is figyelembe véve. Ezt követően egy skicc alapján előzetes árajánlatot küldünk, majd a helyszíni felmérést és megbeszélést követően véglegesítjük azt. Minden darabot egyedileg, megrendelésre gyártunk saját budapesti műhelyünkben, majd előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk és készre szereljünk az Ön otthonában.